RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Trainer mannen Achilles getroffen door hersenbloeding

HANDBAL - Vorige week is handbalvereniging AHV Achilles flink geschrokken van het bericht dat de kersverse hoofdtrainer aan de herenkant Miro Stare op vakantie in Kroatië een hersenbloeding heeft gehad. Miro is in Kroatië geopereerd en ligt daar nog steeds in het ziekenhuis. Het is voor iedereen afwachten wat de impact en het mogelijke herstel is voor hem. Vooralsnog is dit nog niet duidelijk.

Voor de mannen van Achilles betekent dit dat voorlopig het trainerschap op andere manieren ingevuld wordt, totdat meer duidelijk is over het mogelijke herstel van Miro. Vrij vlot hebben enkele mensen binnen de vereniging al aangegeven bereid zijn om de mannen uit de brand te willen helpen. De voorbereiding op het seizoen in de 2e divisie vangt dan ook ‘gewoon’ op 14 augustus a.s. aan.

Bron: website Achilles.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn