RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tristan Bangma gaat voor drie titels op de paralympics in Tokio

APELDOORN - De Apeldoornse tandemwielrenner Tristam Bangma hoopt dat de Olympische spelen dit jaar (eind augustus) wel doorgang zullen vinden. Hij gaat, met piloot Patrick Bos, voor 3 titels op de tandem naar Tokio.

Om te beginnen moet de titel op de 1 kilometer tijdrit (behaald met Teun Mulder in 2016) verdedigd worden. Patrick Bos, de nieuwe piloot na het stoppen van Teun Mulder, stuurde de tandem met het duo in 2019 naar het Wereldkampioenschap op de weg en ook daar liggen olympische kansen. Het hoofddoel is de 4 kilometer wedstrijd op de baan. Klik hier voor het complete interview.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn