RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tweede goud voor Harry Lavreysen

BAANWIELRENNEN - De in Apeldoorn woonachtige Harry Lavreysen heeft donderdagavond op het WK in Berlijn goud gehaald op het onderdeel Keirin. Daarmee volgt hij Matthijs Büchli op die op het vorige WK De titel nog voor zich opeiste.

En dat is twee

Voor Lavreysen is het na de teamsprint van gisteren inmiddels al zijn tweede gouden plak. De Apeldoorner was al in het bezit van de Europese titel op dit onderdeel. Die veroverde hij vorig jaar in Apeldoorn.

Teleurstelling

Voor Büchli verliep de Keirin dit jaar uitermate teleurstellend. Hij strandde in de halve finale. In de strijd om plek 7 t/m 12, die gewonnen werd door jeffrey Hoogland, kwam hij ook nog ten val, maar kwam gelukkig weer overeind en kon zelfstandig van de baan lopen. Lavreysen bleef in de finale de Japanner Yuta Wakimoto en de Maleisiër Mohd Azizulhasni Awang voor.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn