RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van Gestel keert terug bij Dynamo

VOLLEYBAL - De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd te kunnen meedelen dat Frits van Gestel het komende eredivisieseizoen weer het shirt van Draisma Dynamo zal dragen. Na drie seizoenen in dienst van Lycurgus keert de 27-jarige passer/loper terug in de Draisma Dynamo Arena.

Van Gestel zoekt het komend seizoen wat dichter bij huis. ,,Na drie leuke jaren in Groningen wil ik graag weer wat meer richting het zuiden. Ik verhuis komende zomer naar Nijmegen en wil graag het volleybal blijven combineren met parttime werken. Ik vind het ontzettend leuk om met een professioneel team, programma en coach te strijden om de prijzen. Eerder heb ik het bij Dynamo ontzettend naar mijn zin gehad. Na deze rare periode hoop ik dat we in augustus weer van start kunnen.”

De in Middelbeers geboren Van Gestel was in het volleybaljaar 2016-2017 al eerder actief in Apeldoorn. In zijn succesrijke volleyloopbaan verdedigde de 1,96 meter lange Brabander ook de kleuren van VC ODI, VC Sarto, STV Tilburg, Orion en Landstede Volleybal. Met de destijds door Redbad Strikwerda getrainde Zwolse club won Van Gestel de landstitel (2015), de nationale beker (2015) en de Super Cup (2014). In Groningen voegde hij met Lycurgus nog een landskampioenschap (2018), een beker (2020) en een Super Cup (2017) aan zijn imposante erelijst toe.

Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, juicht de terugkeer van Van Gestel naar Apeldoorn toe. “Wij zijn erg blij met de komst van Frits. Frits is één van de beste passers van Nederland. Hij kan zowel als passer/loper als als libero uit de voeten.”

Bron; Website sv. Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn