RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van Hunenstijn verrast met tweede plaats in Diamond League

ARNHEM - Marije van Hunenstijn heeft voor een daverende verrassing gezorgd in de Diamond League.

De 25-jarige atlete uit Apeldoorn werd tweede op de 100 meter in een tijd van 11,28 seconden. Ze moest alleen de Zwitserse Alja Del Ponte voor laten gaan, maar versloeg onder meer wereldtoppers als Marie-Josée Ta Lou uit Ivoorkust.

Het was de eerste internationale wedstrijd van Van Hunenstijn sinds de coronacrisis. De Apeldoornse is al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Tokio en maakt ook deel uit van de 4x100 meter estafetteploeg met ook Dafne Schippers uit Oosterbeek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn