• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van Werven van WWNA naar Orderbos

VOETBAL - Met ingang van volgend seizoen is Bernard van Werven de nieuwe hoofdtrainer van sv Orderbos. Hij word de opvolger van Wilco Woutersen die na dit seizoen vertrekt. Berry Fennebeumer , TC van de vereniging  is zeer content met de komst van de nieuwe hoofdtrainer.  ,,Nadat Wilco had aangegeven dat hij alsnog zou stoppen als trainer zijn we snel in contact gekomen met Bernard. Hij is een ervaren trainer en geen onbekende op de velden in en rond Apeldoorn.” Op dit moment in Van Werven trainer van WWNA. Met deze ploeg staat hij bovenaan in de vierde klasse F. Met WWNA speelt hij zondag de wedstrijd tegen Groen Wit '62.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00