RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veel afgelastingen maar Orderbos pakt zege

VOETBAL – Door een viertal afgelastingen, kwamen er slechts drie Apeldoornse clubs zondagmiddag in actie. Daarvan won alleen Orderbos. Beekbergen en Apeldoornse Boys speelden gelijk….tegen elkaar.

Apeldoornseboys – Beekbergen

Pascal van ’t Erve opende na een kwartier spelen voor de Boys de score. Een kwartiertje later maakte Dennis van Engeland de gelijkmaker. Met die stand gingen beide ploegen rusten. Na de pauze was het weer om het kwartier raak. Nu kwam Beekbergen als eerste op voorsprong (Nick ten Hove, 1-2) alvorens een kwartier later Roland Brand voor de eindstand zorgde. Gezien de ranglijst schieten beide teams met het punt niet echt veel op.

SC.Deventer – Orderbos

Orderbos won uit bij Deventer met 1-2. Na een half uur spelen opende Kelvin Zonneberg voor Apeldoorn de score. Vlak voor tijd maakte Peter Jan Kloppers de 0-2. Dventer deed ook vlak voor tijd nog iets terug maar de tijd was te kort om nog op gelijke hoogte te komen. Door de winstmaakt orderbos zich een beetje los uit de onderste regionen van 4F,

Uitslagen zondagamateurs 4F

14.30: Loenermark – WWNA: afgelast

14.00: Victoria Boys - SC. Klarenbeek: afgelast

14.00: ZVV ’56 - De Gazelle:afgelast

14.00: Apeldoornse Boys – Beekbergen: 2-2 (1-1)

14.00: SC. Deventer - sv. Orderbos: 1-2 (0-1)

14.00:Twello - Groen Wit ’62: afgelast

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn