RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veel Gelderse medaillekandidaten tijdens NK Indoor Atletiek

APELDOORN - Mike Foppen, Nadine Visser, Daniëlle Spek, Antonny Ediagboya, Thijmen Kupers: al deze atleten haalden in het verleden al goud op de NK Indoor Atletiek.

En dit weekend in Apeldoorn horen zij ook weer tot de favorieten. Mike Foppen is al heel goed op dreef. Hij is de topfavoriet op de 3000 meter. Dit seizoen verbeterde hij het Nederlands indoorrecord op die afstand al tot 7.42,55. De 24-jarige Nijmegenaar won de afgelopen twee jaar ook al goud op deze afstand.

Nadine Visser behoort tot de absolute wereldtop op de 60 meter horden. De atlete uit Arnhem kan haar zevende titel op rij pakken. Thijmen Kupers uit Lengel heeft al zeven indoortitels op zijn naam staan op de 800 meter. Dit jaar aast hij op nummer acht, maar de concurrentie is enorm. Al zeven atleten liepen de EK-limiet op deze afstand, maar er zijn slechts drie startplekken op de EK.

Tekst gaat verder onder de foto.

Afbeelding
Thijmen Kupers uit Lengel. Foto: Omroep Gelderland

Daniëlle Spek verdedigt in haar eigen stad haar titel bij het hinkstapspringen. En Antonny Ediagbonya uit Arnhem won vorig jaar verrassend het verspringen en geldt nu weer als topfavoriet.

Verder komen er ook veel jonge Gelderse talenten in actie, zoals de pas 16-jarige Tess van Randtwijk uit Apeldoorn, die debuteert bij de senioren op de 3000 meter.

Zie ook: NK Indoor dit weekend live op TV Gelderland

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn