RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veel Gelderse renners naar WK baanwielrennen

APELDOORN - Veel Gelderse wielrenners doen eind deze maand mee aan het WK baanwielrennen in Berlijn.

Jan-Willem van Schip uit Wageningen verdedigt zijn titel in de puntenkoers. In 2018 pakte hij in Apeldoorn al zilver op dit onderdeel.

Op de sprint zijn de in Apeldoorn woonachtige Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland geselecteerd, evenals Sam Ligtlee uit Eerbeek. Lavreysen en Hoogland doen ook mee aan de teamsprint en het keirin. Ligtlee komt samen met routinier Theo Bos ook nog uit op de kilometer tijdrit. Bij de vrouwen doet Shanne Braspennincx (foto) uit Apeldoorn mee aan de sprint en het keirin.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn