RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Victoria Boys bedwingt koploper Twello

Door Jan ten Hove

VOETBAL - In een alleraardigste wedstrijd heeft Victoria Boys het koploper SV Twello zondagmiddag heel lastig gemaakt. Op het kunstgras, omdat de dassen opnieuw het hoofdveld onbespeelbaar hadden gemaakt, hielden de ploegen elkaar voor de rust in evenwicht. SV Twello had duidelijk moeite met de artificiële grasmat en kon daardoor het verschil op de ranglijst niet tot uitdrukking brengen.

Na de thee trok Victoria Boys direct ten aanval en dat leidde in de 48e minuut tot de openingstreffer. Jesper Timmer werd op de rand van het strafschopgebied in stelling gebracht en zijn kogel in de rechterbovenhoek was Twello's  keeper Jay Koster te machtig (1-0).
Twello zette aan en de verdediging van Victoria Boys moest terug. In de 71e minuut leidde dat tot de gelijkmaker. Niet zonder enig fortuin werd een afstandsschot van Max Smaal zodanig van richting veranderd dat Rachid Panman volledig kansloos was (1-1).

Beide ploegen gingen in het laatste kwartier vol voor de winst. Eerst werd een kopbal van Twello, nadat Panman al geklopt was, van de lijn gehaald, maar 5 minuten voor tijd had Mourad Kasrioui de mogelijkheid om de 3 punten in het Victor Stadion te houden. Helaas voor de Victorianen miste hij.
Overigens was dat wel wat teveel van het goede geweest. Een gelijkspel gaf de verhouding aardig weer.