RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Victoria Boys bekert overtuigend verder

Door Jan ten Hove

VOETBAL - Zondag ontving Victoria Boys de voetbalvereniging Hoonhorst voor de 3e wedstrijd in de poule.

In de wetenschap dat zelfs een verlies van 0 - 4 voldoende was voor het bereiken van de volgende ronde had coach Martijn Jongbloed een aantal basisspelers rust gegeven, ook in verband met de moeilijke 1e competitiewedstrijd uit naar SV Orderbos.
Het duurde tot de 44e minuut toen Victoriaan Bryan Beekman een vrije trap van zeker 25 meter over de muur tot een wonderschoon doelpunt promoveerde. Keeper Mike Damman van Hoonhorst was volkomen kansloos. Dat was ook de welverdiende ruststand.

Na de rust bouwde Victoria Boys de voorsprong uit. In de 50e minuut dwarrelde een ver afstandsschot van Take van Hardeveld over de Hoonhorster doelman. 2 - 0. Vervolgens kon aanvoerder Tom Hagen zich veroorloven een strafschop te missen. In de 70e minuut scoorde Bryan Beekman met een droge knal zijn 2e en Victoria Boys 3e doelpunt, waarna Jesper Timmer met een prachtige lob de eindstand naar 4 - 0 tilde.

Victoria Boys dus ongeslagen door met 9 punten en een veelzeggend doelsaldo van 16 - 2 naar de volgende ronde.
Rest nog op te merken dat scheidsrechfer Bennie Mulder een prima wedstrijd floot.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.