• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Visser weg bij KV Apeldoorn

KORFBAL - Twee weken voor het begin van de zaalcompetitie zijn Jan Tonny Visser en KV Apeldoorn uit elkaar. Volgens de website van de club zijn het bestuur en Visser samen in goed overleg tot dit besluit gekomen. Jan Tonny Visser, woonachtig in Harderwijk, was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Apeldoornse fusievereniging. De resultaten waren halverwege het buitenseizoen niet om over naar huis te schrijven. Van de 8 wedstrijden werd er slechts één gewonnen en er werd een gelijkspel behaald. De overige zes partijen werden verloren. KV Apeldoorn staat daardoor met nog zes wedstrijden te gaan voorlaatste in de 1e klasse C.

KV Apeldoorn meldt verder dat zijn taken voorlopig worden overgenomen door oud-speler Andries van der Let. Die mag als eerste de ploeg gaan voorbereiden op het zaalseizoen.

Op 23 november begint dat zaalseizoen voor KV Apeldoorn met een uitwedstrijd tegen Juventa in de eerste klasse B. Een week later staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Dan is in de Zuiderparkhal CSl de tegenstander.
  
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00