RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbal 4F: Twello en WWNA blijven aan kop

VOETBAL – In 4F ging de wedstrijd tussen Klarenbeek en WWNA niet door wegens een sterfgeval bij de ploeg uit Wenum Wiesel.

Koploper Twello maakte tegen Apeldoornse Boys geen fouten. Alle zes de treffer vielen na de rust, al kreeg de thuisploeg ook voor de pauze voldoende mogelijkheden en had zelfs een strafschop tot de mogelijkheden moeten behoren. Na de rust zette de lijstaanvoerder het allemaal even recht. Job Bruntink en Cihan Ozer waren beide goed voor drie treffers. Een terechte en verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Salim Ozer.

De trainerswissel bij TKA kon het tij dit weekend nog niet keren. Na een kwartiertje voetballen zette Orpheo Biharie zijn ploeg op een 0-1 voorsprong en vlak voor rust bracht diezelfde Biharie de marge op twee. Ronald Zieverink maakte een kwartier na de theepauze aan alle onzekerheid een einde door voor de 0-3 te zorgen. Door het verlies wacht TKA nog steeds op de eerste overwinning terwijl Groen Wit ’62 zichzelf op de derde plaats terug ziet.

Nummer vier Loenermark liep bij ZVV ’56 tegen een 2-0 nederlaag op. Voor ZVV’56 opende Fehim Begovic de score na een kwartier (1-0). Na een mooie aanval scoorde Leroy van Wermeskerken vlak voor tijd de 2-0 voor de thuisploeg. ZVV’56, die na dit seizoen afscheid zal nemen van trainer stephan Quack, klimt door de winst naar de achtste plaats.

Orderbos won met 2-1 van Sportclub Deventer. Kelvin Zonneberg en Peter Jan Kloppers waren de doelpuntenmakers aan Apeldoornse zijde.

Victoria Boys nam drie punten mee uit Deventer door met 1-3 te winnen van de Gazelle. Bij rust hielden beide ploegen elkaar nog in evenwicht. Na de thee schoten de Apeldoorners drie maal raak. Deventer redde vlak voor tijd de eer.