• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht 2J: WSV helpt Columbia richting titel

VOETBAL: De titel lonkt voor de voetballers van Columbia in 2J. Niet alleen won de ploeg van trainer Willem Mulderij thuis met 5-0 van ATC’65 en pakte het en passent de periodetitel maar doordat ook WSV een puntje van achtervolger Suryoye wist af te snoepen bedraagt de voorsprong voor Columbia inmiddels 9 punten. Wel zijn er nog tien wedstrijden te spelen.

Columbia

Columbia won met 5-0 overwinning van ATC’65 en pakte daarmee de tweede periode titel. Met nog tien wedstrijden te gaan en een voorsprong van negen punten lijkt Columbia een voorschot op de titel te hebben genomen.

Hoewel het uitduel nog met 6-4 werd verloren kwamen de gasten uit Hengelo er deze keer totaal niet aan te pas. Met dank aan Dylan de Bruin die met vier treffers de man van de wedstrijd was. De Bruin nam de eerste drie doelpunten voor zijn rekening en toen Hüseyin Güveli voor de rust ook nog nummer vier erin schoot was de wedstrijd eigenlijk gedaan. Dat de Bruin na de pauze nummer vijf er nog in jaste, was niet alleen goed voor het doelgemiddelde maar helpt tevens mee aan het goede gevoel dat Columbia kan meenemen naar de volgende wedstrijd.

Komende donderdag speelt Columbia namelijk in de achtste finale van het bekertoernooi, thuis tegen eersteklasser TVC uit Tubbergen. Aanvang: 19.30 uur op De Winkewijert.

WSV

WSV bewees niet alleen zichzelf maar ook Columbia een goede dienst door de nummer twee, Suryoye Mediterraneo op 1-1 te houden. Damian Schipper zette in de 20e minuut WSV in Enschede op voorsprong. Na de pauze maakte Mohammed Lallouchen de gelijkmaker waarna aan beide kanten de doelpuntenproductie stokte.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00