• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht 3B: Albatross licht koploper Epe pootje en verlost zichzelf van rode lantaarn.

VOETBAL - Alle eer vandaag voor Albatross dat door de 1-2 overwinning tegen koploper Epe de spanning in 3B weer enigszins terug heeft gebracht. Robur et Velocitas redde het niet tegen de nummer twee, Overwetering (1-3).

Albatross

Koploper Epe kwam nauwelijks in de wedstrijd tegen een zeer gemotiveerd Albatross. In de 36e minuut kwam de ploeg uit Ugchelen via een snelle counter op een 0-1 voorsprong door Luke van Werven. Epe probeerde wel maar kwam niet tot scoren. In de 2e helft kwam de thuisploeg in de 57e minuut nog wel op gelijke hoogte doordat Lars Timmer na een scrimmage de bal in het doel kon werken. Hierna leek Epe de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken maar Albatross verweerde zich kranig en het was weer Luke van Werven die vanuit een goed genomen vrije trap de bal in het Eper doel wist te koppen (1-2). Door de winst verlaat Albatross de onderste plek in de derde klasse en klimt het naar plek twaalf.

Bron: website SV Epe

Robur et Velocitas

Luca Hendriks opende na twintig minuten voor de thuisploeg de score. Pas laat in de tweede helft deed Overwetering iets terug. Hushan Shawkat maakte de gelijkmaker. Een minuut later zette Bram van Bessen de gasten op een 1-2 voorsprong. Ferdy van Breukelen maakte vlak voor tijd alles duidelijk door voor de derde treffer voor Overwetering te zorgen. Die ploeg staat momenteel tweede en loopt door de nederlaag van Epe tegen Albatross drie punten in op de koploper.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn