RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht 3B: Albatross van laatste positie af

VOETBAL – In verband met de vele regen ging de wedstrijd tussen TKA en Robur et Velocitas niet door. Wel troffen Albatross en SV Vaassen elkaar in de derde klasse B. Albatross won het degradatieduel met 2-0 van Vaassen.

Met een miezerig, druilerig weertje, moesten de toeschouwers tot de tweede helft wachten tot er voor het eerst kon worden gejuicht. Vlak na rust opende Frank Weijn voor de thuisploeg de score. Zoals het een echte degradatiekraker betaamt, zocht meteen daarna Vaassen ook de aanval, zonder dat dat tot concrete resultaten leidde.

Omdat ook Albatross vergat om een tweede doelpunt te maken, bleef het lang spannend. Pas in de laatste minuut viel de voor Albatross bevrijdende treffer, via de voeten van Timo Schrodeur. Door de winst verlaat Albatross de laatste plaats in 3B en klimt het twee plaatsen omhoog naar plek twaalf.

Uitslagen

3B. 14.00: Albatross – SV Vaassen: 2-0 (0-0)

3B. 14.30: Turkse Kracht - Robur et Velocitas: afgelast

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn