RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht 4F: Punten voor Klarenbeek en Groen Wit ’62

VOETBAL – Slechts twee wedstrijden gingen zondagmiddag door. De overige partijen lagen er vanwege de regen uit. We kunnen dus kort zijn.

Klarenbeek won uit tegen Apeldoornse Boys met 1-2. Nadat Apeldoornse Boys voor de rust op voorsprong was gekomen maakte Roy Zweverink na een kwartier in de tweede helft pas gelijk. Het eigen doelpunt van Apeldoornse Boys bezorgde vijf minuten voor het eindsignaal de Klarenbeekse mannen de overwinning. Apeldoornse Boys is door het verlies voorlopig nog niet uit de zorgen. Klarenbeek kan omhoog blijven kijken.

Groen Wit’62 legde in Deventer de plaatselijke SC over de knie. Die kwamen na drie minuten spelen nog wel op voorsprong door Tijn Vegelin, maar voor de rust ging Groen Wit met drie treffers er op en er over.

Ronald Zieverink na een half uurtje en Adriaan Jacobs twee maal, zorgen hierdoor. Na de rust bepaalden Ronald Zieverink en jeugdspeler Bastijn Groenendaal in de laatste minuut de eindstand op 1-5. Ondanks de winst was trainer Marcel Vink niet helemaal tevreden. Met name het uitblijven van de bevrijdende vierde treffer zat hem dwars.