RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voetbaloverzicht 4F: WWNA herpakt zich na zeperd van vorige week

VOETBAL – WWNA herstelde zich van de zeperd van vorige week tegen ZVV’56. Die ploeg kon de stunt van vorige week niet herhalen tegen nummer twee Twello (1-0). WWNA behoudt door de winst een voorsprong van twee punten.

Groen Wit’62 – WWNA: 1-2

Groen Wit ’62 slaagde er zondagmiddag niet in om koploper WWNA beentje te lichten. De ploeg van Marcel Vink liet zich vooral in de beginfase verrassen en verloor met 1-2.

Binnen de minuut zette Nino van den Berg met een kopbal uit een hoekschop de ploeg uit Wenum Wiesel op een 0-1 voorsprong. In de twintigste speelminuut was het weer raak door diezelfde van den Berg. Ditmaal met de voet. Na een half uur had Kristiaan Bax de beslissende 0-3 op de schoen, maar hij strandde op reservedoelman Rink Gerbers.

Vlak voor tijd kon Adriaan Jacobs nog iets terug doen voor de thuisploeg. WWNA-Trainer Bernard van Werven ,,Een belangrijke overwinning voor ons maar best was het allemaal niet vandaag.”

Marcel Vink van Groen Wit ’62 was dezelfde mening toegedaan: ,, Het was niet oogstrelend. We zijn in de eerste helft afgetroefd en konden na de rust wel domineren zonder dat het tot goede kansen heeft geleid. “

Twello – ZVV’56; 1-0

Twello maakte het zichzelf zondagmiddag onnodig moeilijk tegen ZVV. Het aantal kansen om te scoren was niet op beide handen te tellen. Daardoor bleef het tot het einde spannend.

In het begin van de wedstrijd was het Twello dat steeds meer drukte op het goal van ZVV’56.In de 16de minuut leidde een goede actie van Job Bruntink. Nadat hij de bal aan Cihan Ozer gaf tot de 1-0. Het spel golfde daarna op en neer. Het betere van het spel was voor de thuisploeg.
Na de rust de ene kans na de andere voor Twello maar de ploeg verzuimde te scoren. Sommige spelers van Twello kregen zelfs twee kansen binnen de minuut maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Moet ook gezegd worden dat keeper Cerry van Amersfoort menig keer zijn klasse liet zien.
Almet al een verdiende overwinning voor s v Twello, dat bij vlagen mooi voetbal liet zien.

Bron: Website sv Twello