RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Volleyballers Dynamo gaan Champions League spelen

APELDOORN - De volleyballers van Draisma Dynamo uit Apeldoorn doen het komend seizoen mee aan de Champions League.

Dynamo was in maart koploper in de kampioenspoule toen corona de competitie stil legde. Op grond daarvan heeft de club recht op deelname aan de Champions League. De loting is op 21 augustus.

"Als je de kans krijgt om Champions League te spelen, dan moet je het doen", zegt stichtingsvoorzitter Peter de Vries op de website van de Apeldoornse club. "Puur uit sportief oogpunt is het een geweldige kans en past het in de ontwikkeling die we als Draisma Dynamo aan het maken zijn. Hoewel dit jaar door de coronacrisis alles iets minder normaal is dan normaal, hebben we gezamenlijk besloten de uitdaging aan te gaan. Daar hebben we niet lang over na hoeven denken."

Dynamo deed voor het laatst in 2008 mee aan de Champions League. De laatste jaren werd het Nederlandse volleybal gedomineerd door Orion uit Doetinchem en Lycurgus uit Groningen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn