RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Volleybaloverzicht: Eenvoudige avond voor mannen Dynamo

VOLLEYBAL – De mannen van Dynamo speelde zaterdagavond een ‘moetje’ tegen VV Zaanstad in de Draisma Dynamo Arena. De wedstrijd duurde net een uur (3-0). Gedurende enkele fases in de tweede set maakte de thuisploeg het zichzelf onnodig moeilijk. De opponent uit Noord-Holland kwam evenwel geen moment in de buurt van setwinst. De setstanden waren: 25-12, 25-19, 25-15. Coach Strikwerda gaf in de wedstrijd bijna al zijn beschikbare spelers tijd binnen de lijnen. Alleen libero Jeffrey Klok hoefde zijn trainingsjack niet uit te trekken en de licht aan de schouder geblesseerde Seain Cook werd uit voorzorg aan de kant gehouden.

Woensdagavond wacht Draisma Dynamo al weer de volgende klus. In de heenwedstrijd van de zestiende finales voor de CEV Cup komt de Engelse landskampioen IBB Polonia London op bezoek in Apeldoorn. 

Vrouwen

De vrouwen van Dynamo speelden zich dankzij een 3-1 overwinning op Huizen zaterdag de top vijf van de topdivisie in. Het was de derde winstpartij in de laatste vier competitieduels. Hierdoor onderstreept het de ambities om mee te doen in de top van de Topdivisie en eventueel op termijn weer naar de Eredivisie te promoveren.

Huizen - getraind door voormalig Alterno-coach Ali Moghaddasian – hield in de openingsset lang stand. Dynamo had op 24-21 drie setpoints nodig voordat het die eerste set met 26-24 won. De tweede doorgang werd zelfs met 20-25 gewonnen door de ploeg van Ali Moghaddasian. Na een wat makkelijkere derde set (25-19) kostte het Dynamo in de vierde set ook weer veel moeite om het beslissende punt te maken (25-22).

Alterno

De vrouwen van Alterno maakten in hun duel tegen koploper Eurosped zaterdagavond geen enkele kans (25-17, 25-18,25-14). De ploeg van trainer William Klaver kwamen er in Vroomshoop niet aan te pas en staat momenteel voorlaatste in de eredivisie.

De mannen van Alterno genoten van een vrij weekend.

Volleybaluitslagen

ED: Draisma Dynamo – Zaanstad: 3 - 0 (25-12, 25-19, 25-15)

Vrouwen

ED: Eurosped - Dros Alterno: 3- 0  (25-17, 25-18, 25-14)

TD: SV Dynamo - PDK Huizen: 3-1 (26-24, 20-25, 25-19, 25-22)

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn