RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Volleybalseizoen van start met Final Four Supercup

VOLLEYBAL - De strijd om de Supercup wordt op zaterdag 3 en zondag 4 oktober eenmalig volgens het Final Four format gespeeld. De wedstrijd om de Supercup is bij het volleybal de officiële start van het eredivisie-seizoen. Bij de mannen is Dynamo als koploper in de voortijdig beëindigde competitie één van de vier deelnemers.

De Supercup gaat normaliter tussen de bekerwinnaar en de landskampioen van het afgelopen seizoen. Omdat de competitie vanwege het coronavirus voortijdig moest worden beëindigd, werden er afgelopen seizoen echter geen teams landskampioen. Naast bekerwinnaars Lycurgus (heren) en Sliedrecht Sport (dames), mogen de beste drie teams uit de kampioenspoule nu meedoen aan het Supercup Final Four toernooi.

In de Final Four worden de halve finales gespeeld op zaterdag 3 oktober. De bekerwinnaar geniet een voordeel, deze wordt in de halve finale gekoppeld aan de nummer 4 van de kampioenspoule.

De Final Four zal plaatsvinden op neutraal terrein. De speellocatie wordt binnenkort gepubliceerd. De Supercup Final Four is de opening van het nieuwe Eredivisieseizoen. Een week na de Supercup staan de eerste competitiewedstrijden op het programma.

Programma halve finales dames:

Sliedrecht Sport - VC Sneek
Apollo 8 - Eurosped

Programma halve finales heren:

Lycurgus - Sliedrecht Sport
Dynamo - Orion

Bron: volleybal.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn