RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Klarenbeek winnen, trainer Jan Ligtenberg vertrekt

VROUWENVOETBAL – De vrouwen van Klarenbeek wonnen zaterdag weer en hebben in de 1e klasse B de tweede plek inmiddels stevig in handen. Oranje Nassau 2 werd met 3-1 verslagen waardoor de ploeg nu op de helft van de competitie 25 punten uit elf wedstrijden heeft behaald, zes punten minder dan koploper Berkum.

Voor de pauze scoorden Cynthia Beekhuis en Lisa Bezem en diezelfde Beekhuis maakte na de rust haar tweede doelpunt in een wedstrijd die volgens trainer Jan Ligtenberg moeizaam ging: ,,Oranje Nassau veranderde een paar keer van speelstijl en wij hadden moeite om ons daarop in te stellen.”

Klarenbeek kwam echter geen moment in de problemen, ook niet toen Oranje Nassau na de rust de 2-1 maakte. ,,Zij hebben in de hele wedstrijd maar één kans gehad en die ging er toevallig in”, verklaarde de oefenmeester.

Vertrek Jan Ligtenberg 

De vrouwen van Klarenbeek moeten op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige oefenmeester Jan Ligtenberg (58) heeft bij het bestuur aangegeven dat hij het na twee seizoenen mooi vindt geweest. Ligtenberg geeft aan dat vooral de afstand tussen zijn woonplaats Ruurlo en de Klarenbeekse vereniging aan dit besluit ten grondslag ligt. Momenteel is Ligtenberg in gesprek met diverse verenigingen die dichter in de buurt van zijn woonplaats liggen, maar tot een nieuwe club heeft dit nog niet geleid.

Overige wedstrijden

De wedstrijd van Victoria Boys ging niet door. ZVV speelde zaterdag gelijk tegen SVO VVZ, Vera Lelieveld was tweemaal succesvol voor Apeldoorn en de andere treffer werd gemaakt door Thalia Antonio Soto.

Uitslagen vrouwenvoetbal

1B. 14.00: SC. Klarenbeek – Oranje Nassau 2: 3-1

2C. 14.30: SVO VVZ - ZVV ’56 : 3-3

1C. 14.00: Victoria Boys - Velsen Rkvv: afgelast

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn