RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwen Klarenbeek winnen van koploper

VROUWENVOETBAL - De voetbalsters van Klarenbeek hebben de spanning in titelstrijd in de eerste klasse B weer terug gebracht. De wedstrijd tegen koploper Berkum werd met 3-2 gewonnen. Hierdoor is het verschil op de ranglijst nu drie in plaats van zes punten en ligt de strijd om het kampioenschap weer helemaal open.

Aanvoerster Thirza Beunk sprak na afloop van een belangrijke overwinning: ,,Als we vandaag hadden verloren, was de achterstand negen punten geweest en was de strijd om het kampioenschap beslist.”

Klarenbeek begon zaterdagmiddag uitstekend en nadat Sanne van Dijk haar ploeg op een 1-0 voorsprong had gebracht, zette Kim Heuvelink binnen het half uur de thuisploeg al op 2-0. Voor de rust kwam Berkum echter terug in de wedstrijd (2-1). Na de pauze speelde de wind beide teams parten. Een door doelvrouw Rosalyn van Ee verkeerd ingeschat schot stuiterde, door de wind gedragen, over haar heen en bracht beide teams weer op gelijke hoogte (2-2).

Vlak voor tijd lette Marianne Westerink het beste op toen de Berkumse doelvrouw niet haar sterkste moment had en het afstandsschot niet vast kon houden.

Trainer Jan Ligtenberg was uiteraard blij met de uitslag: ,, We wisten van te voren dat we moesten winnen, dus de druk stond er bij ons op. Nu is het kampioenschap nog in zicht.”

ZVV '56

Eén niveau lager, in de 2e klasse C deelden ZVV '56 en Olde Veste '54 de punten (0-0)

Vrouwenvoetbal 1e klasse B

Klarenbeek – Berkum: 3-2 (2-1). Doelpunten Klarenbeek: 20. Sanne van Dijk (1-0), 27. Kim Heuvelink (2-0), 85. Marianne Westerink (3-2)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn