RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Victoria girls start met remise

VROUWENVOETBAL – In 1C zijn de vrouwen van Victoria Boys voorzichtig aan het seizoen begonnen. De thuiswedstrijd tegen SEP eindigde in een gelijk spel (1-1).

Volgens trainer Alparslan Kirboga had er echter meer ingezeten voor zijn team: “In het eerste kwartier kregen we zeker drie grote kansen. Daarvan moet je er eigenlijk wel één maken, maar dat lukte niet.”. Vervolgens kwam SEP steeds beter op gang, maar dat kwam ook doordat Victoria Boys slordiger ging spelen en regelmatig balverlies leed op eigen helft. Na 35 minuten kwam SEP op voorsprong doordat een bal ongelukkig werd uitverdedigd en voor de voeten van een speelster van SEP belandde die de bal vervolgens voor het intikken had (0-1).

Na de rust kwam Victoria Boys volgens Kirboga beter in de wedstrijd en werden de afspraken ook beter nagekomen. “We kregen meer rust in de opbouw en konden SEP op eigen helft vastzetten. Hierdoor kregen we ook meer kansen. Hun counter konden we er telkens goed uithalen”, aldus Kirboga. Een kwartier voor tijd werd dat goede spel voor de thuisploeg beloond. Deveny Derksen kreeg via een korte steekpass de bal en schoof hem vakkundig langs de doelvrouwe van SEP (1-1). Daarna gaven beide ploegen eigenlijk niets meer weg.

Kirboga was na afloop matig tevreden: “Er had meer ingezeten. Gezien de vele kansen die we hebben gehad, hadden we eigenlijk moeten winnen, maar als je ze niet maakt dat heb je ook geen recht van spreken.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.