• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwenvoetbal: Klarenbeek haakt af in titelstrijd

VOETBAL – De vrouwen van Klarenbeek lijken dit weekend te zijn afgehaakt in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse B. De ploeg van Jan Ligtenberg verloor zaterdag het uitduel met 3-2 van laagvlieger HZVV. De achterstand op koploper Berkum liep hierdoor op tot zes punten met nog zeven wedstrijden te gaan.

ZVV’56

Op eigen veld haalde de vrouwen van ZVV’56 for uit tegen SVZW. Het werd 8-3. Vier keer was het raak voor Lieke de Haan en Nanne Jansen nam drie doelpunten voor haar rekening. Met de rust leidde de Apeldoornse dames al met 3-0. Marit Duursma zette in de 90e minuut het slotakkoord door de achtste treffer van ZVV’56 voor haar rekening te nemen. ZVV staat in de 2e klasse C momenteel op een mooie derde plaats met zes punten minder dan de koploper.

Victoria Boys

Ook Victoria Boys won weer eens. De vrouwen van Alparslan Kirboga wonne met 2-1 van SDO. Met de winst schiet Victoria niet veel op qua positie in 1C. Het blijft vijfde. Meggie Wijnen en Sabine Gerrits zorgden voor de treffers aan Apeldoornse zijde.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00