RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Weer Apeldoornse volleybalderby bij de vrouwen

VOLLEYBAL - De Nevobo heeft deze week het programma voor het komend seizoen gepubliceerd voor de ere- en de topdivisie. Komend seizoen zullen de mannen van Dynamo weer uitkomen in de hoogste Nederlandse volleybalklasse. In de eredivisie zullen de Apeldoorners op 10 oktober de jacht openen op de landstitel. De eerste wedstrijd is een uitduel tegen het gepromoveerde VCN uit Capelle aan den Ijssel. Een week later staat het eerste thuisduel gepland en dat is meteen een hele leuke wedstrijd. Het Groningse Lycurgus, de rivaal van Dynamo van afgelopen seizoen, toen het om de prijzen ging, maakt dan zijn opwachting in het Omnisportcentrum.

Topdivisie

In de op één na hoogste klasse, de topdivisie, komen, na de degradatie van de vrouwen van Alterno, komend seizoen twee Apeldoornse teams in actie. De vrouwen van Dynamo, onder leiding van coach Michael Beugelsdijk en die van Alterno, dit seizoen getraind door de uit Zwolle teruggekeerde coach Wilfried Groothuis. Het deelnemen van de twee Apeldoornse ploegen betekent automatisch dat er ook een tweetal data genoteerd kunnen worden voor een onvervalste Apeldoornse volleybalderby. De eerste staat al vrij snel op de kalender. Op zaterdag 26 september treffen Dynamo en Alterno elkaar voor de eerste keer, in de Alternohal. In de eerste speelronde, een weekje eerder mag Alterno op bezoek bij de reserves van Apollo 8 en ontvangt Dynamo het tweede team van het Amsterdamse US.

Bron: Volleybal.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn