RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Willem Mulderij verlengt bij Columbia

VOETBAL - Columbia en trainer Willem Mulderij (41) hebben besloten om de samenwerking met minimaal één jaar te verlengen. De oefenmeester uit Apeldoorn is bezig aan zijn tweede seizoen bij  Columbia.

Columbia eindigde het eerste jaar onder zijn leiding als vijfde en staat momenteel boven aan in 2J. Willem Mulderij trainde voor de selectie van Columbia, bij Robur et Velocitas en bij sv DCS uit Zevenaar. Hij promoveerde met beide clubs en ook dit seizoen behoort dat tot de mogelijkheden. Voor de laatste competitiewedstrijd van 2019 zette Mulderij zijn handtekening onder een nieuw eenjarig contract. 

Trainer, spelers én bestuur van Columbia zijn verheugd dat de samenwerking wordt voortgezet. 

De titelstrijd in 2J lijkt alleen nog tussen het Enschedese Suryoye en Columbia te gaan en de spelersgroep van de Apeldoornse club heeft de ambitie uitgesproken om volgend seizoen in de 1e klasse uit te komen. ,,We kunnen met de huidige resultaten natuurlijk alleen maar erg tevreden zijn. Het is voor de selectie een zwaar jaar geweest en we hopen dat de groep dit seizoen de ambities kan waarmaken. Mocht dit lukken dan hebben wij er alle vertrouwen in dat we met deze selectie én trainer een mooi seizoen in de 1eklasse kunnen draaien”, verklaarde waarnemend voorzitter Jeff Pleket. 

Willem Mulderij zelf ziet nog voldoende mogelijkheden binnen Columbia met de selectie. ,,Ik ben twee jaar terug ingestapt bij Columbia, omdat ik graag naam wilde maken met Columbia. Daar zijn we nu mee bezig. We hebben de Apeldoorn Cup gewonnen, we zitten nog in de beker en we staan bovenaan in de sterke klasse 2j. Dus ik ben erg tevreden hoe het nu gaat. Dat willen we graag doorzetten en uitbreiden. Daar zal ik onderdeel van zijn en daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik wil wel eens zien waar ons plafond ligt.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn