RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van Solkema ziet kansen voor Dynamo in de CEV-cup

VOLLEYBAL -  De mannen van Dynamo spelen woensdagavond 11 december om 20.00 uur hun eerste europese thuiswedstrijd in het Omnisport aan de Voorwaarts. De jonge ploeg van Redbad Strikwerda gaat dan de strijd aan met IBB Polonia. In het verleden won Dynamo al vaker van Engelse teams en zal ook deze keer alles op alles zetten om de winst in eigen huis te houden.

RTV Apeldoorn sprak Rik van Solkema in een korte voorbeschouwing op de wedstrijd in de CEV Cup:

,,We hebben een sterk team en ik denk dat we op basis daarvan ook veel kansen zullen maken in de CEV Cup. Ik weet nog niet precies hoe ze spelen, want dat gaan we nog analyseren. Ik denk dat het een mooie wedstrijd gaat worden, dus kom zeker allemaal naar de Dynamo Arena om ons aan te moedigen, want dan maken we er net als vorig jaar, een mooi feestje van", vertelt de 20-jarige diagonaal.

De wedstrijd zal plaatsvinden in de Draisma Dynamo Arena, en het eerste fluitsignaal zal om 20:00 uur klinken. Voor tickets kunt u terecht op draismadynamo.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn