RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WSV en Loenermark verlengen trainerscontracten

VOETBAL – Tweede-klasser WSV en vierde-klasser Loenermark hebben afgelopen week het contract met hun respectievelijke trainers Jordy Vakkert en Frank van Binsbergen verlengd. Beide trainers tekenden voor nog een jaartje bij.

Vakkert (33), woonachtig in Eerbeek, gaat komend seizoen zijn derde jaar in als hoofdverantwoordelijke voor het eerste elftal van de Apeldoornse club, waar hij eerder jeugdtrainer en hoofd jeugdopleidingen was. Zijn assistent Piet Panman verlengde eveneens met een jaar.

Loenermark

Van Binsbergen is bij Loenermark nu bezig aan zijn derde seizoen. Voor het vierde seizoen ziet hij voldoende mogelijkheden binnen zijn nog jonge selectie om nog weer een jaar verder te gaan. Loenermark ziet met vertrouwen het vervolg van deze samenwerking tegemoet en kiest daarmee voor stabiliteit.

Bron: website WSV en website Loenermark

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn