RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WWNA als lijstaanvoerder de winterstop in.

Door Jan ten Hove

VOETBAL - WWNA mag zich, na de 2-4 winst op Klarenbeek winterkampioen in 4F noemen. De ploeg begint met vijf punten voorsprong op Twello aan het kerstreces. indien na de winterstop gewonnen wordt van SC. Deventer pakt de ploeg uit Wenum Wiesel ook de periodetitel.

Op sportpark De Pauw in Klarenbeek ontving de plaatselijke sportclub zondagmiddag lijstaanvoerder WWNA. In de eerste helft kregen de aanwezige toeschouwers een redelijk gelijk opgaande wedstrijd voorgeschoteld. Er werd fel om iedere meter gestreden, maar alles bleef binnen de grenzen van de sportiviteit. Al na vier minuten spelen liet de topscorer van WWNA Maurice van Kampen zien hoe je een vlot lopende aanval doeltreffend moet
afronden: 0 - 1. Zes minuten later echter bracht Roy Zweverink de ploegen weer op gelijke hoogte: 1- 1.
De wedstrijd golfde op en  neer tot in de 40e minuut Sc Klarenbeek brutaal via Kevin Kleverwal de leiding nam, waarbij reserve doelman Daniël Jansen er niet helemaal goed uitzag 2- 1.
Het antwoord van WWNA liet niet lang op zich wachten. In de 42e minuut slalomde Kristiaan Bax door de Klarenbeekse verdediging en scoorde in de verre hoek de gelijkmaker (2-2).

In de 48e minuut ging het nog net goed voor Klarenbeek toen de bal, nadat keeper Milan Hulleman al gepasseerd was, nog van de doellijn werd gehaald.
In de 60e minuut was echter Kristiaan Bax opnieuw trefzeker voor de gasten uit Wenum Wiesel (2 - 3). In de 67e minuut bevestigde Alex Hulzebos het overwicht nog eens nadrukkelijk met een puntgave treffer: 2- 4, waarmee de punten verdiend mee naar Wenum Wiessel gingen.

WWNA staat nu vijf punten los van achtervolger SV Twello, waarbij Twello nog wel één wedstrijd minder heeft gespeeld. Als WWNA direct na de winterstop weet te winnen van Sc. Deventer  is de ploeg van scheidend trainer Bernard van Werven periodekampioen. En dat is toch een mooi vooruitzicht met de feestdagen in aantocht.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.