RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zilver voor Vetter bij het verspringen op NK Atletiek

APELDOORN - Anouk Vetter heeft haar rentree gemaakt op de atletiekbaan. Ze deed dat met een zilveren medaille bij het verspringen op het NK Indoor Atletiek.

De 27-jarige atlete uit Arnhem was niet meer in actie gekomen nadat ze bij het WK in Doha op de zevenkamp de strijd had gestaakt. Vetter opende met een ongeldige sprong, maar kwam daarna tot 6,01 meter en nam vervolgens de leiding met 6,11 meter. Maar Tara Yoro sprong verrassend 6,19 meter en werd zo de verrassende winnares.

Marijke Esselink uit Meddo opende met een geldige sprong van 5,63 meter, maar na twee ongeldige sprongen hield het voor haar op. Vetter en Esselink komen zondag ook nog in actie op de 60 meter horden, Vetter geldt daar als een medaillekandidaat. Esselink doet ook nog meer bij het kogelstoten zaterdagavond.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn