• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

ZVV'56 mag op zoek naar nieuwe trainer

VOETBAL - Na dit seizoen vertrekt Stephan Quack als trainer bij ZVV '56. De Apeldoornse vierde klasser kan gaan zoeken naar een opvolger. De trainer is bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit de wijk Zevenhuizen en houdt het na deze competitie voor gezien. Quack is bij ZVV'56 bezig aan zijn eerste klus als eerstverantwoordelijke van een mannenteam. Hij behoedde zijn team de afgelopen twee seizoenen voor degradatie en bevindt zich ook nu weer in de onderste regionen van de vierde klasse, op plaats tien.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn