RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zware blessure maakt einde aan seizoen van der Vlist

MOTORCROSS - Zonder twijfel had Freek van der Vlist meer verwacht van de Internationale Pre-Race op het circuit van Axel. De KTM-rijder kwam bij de start van de eerste manche ten val. Daarbij brak de crosser uit Apeldoorn zijn enkel! Door deze blessure is Van der Vlist de komende maanden uitgeschakeld en zal zijn seizoen er waarschijnlijk al vroegtijdig opzitten.

Van der Vlist kwam op zijn KTM 500cc-motor direct na de start ongelukkig in aanraking met een tegenstander. Beide gingen onderuit. De race, waarin Jeffrey Herlings aan de leiding reed voor Jeremy Seewer en Glenn Coldenhoff, werd direct na de val stilgelegd omdat de behandeling van Van der Vlist de nodige tijd vergde.

De Apeldoornse rijder die nu met zijn enkel in het gips zit was net goed en wel hersteld van zijn schouderblessure die hij vorig jaar opliep. Van der Vlist houdt Ondanks de tegenslag toch nog hoop dat hij dit jaar nog in actie kan komen. Vrijdag hoort hij daarover meer.

Bron: De Stentor en motorcross magazine.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn