RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Start wegwerkzaamheden Laan van Erica

APELDOORN - Met de komst van de bouwmarkt Hornbach, evenementen in Omnisport, de toenemende drukte bij de winkels aan de Voorwaarts én de uitbreiding van de wijk Groot Zonnehoeve maakt dat er steeds meer verkeer komt in dit deel van de Laan van Erica in Apeldoorn.

Wat gaat er gebeuren?
Om de veiligheid en de doorstroming te verbeteren, worden de kruisingen anders ingedeeld en wordt er ruimte gemaakt voor meer rijstroken. De toegang naar de winkels en Omnisport komt op een iets andere plek te liggen. Ook de kruising naar Groot Zonnehoeve wordt vergroot en uitgebreid. Op beide kruisingen komen verkeerslichten. Op het complex de Voorwaarts worden ook extra parkeerplaatsen aangelegd.

Wanneer vindt dit plaats?
De wegwerkzaamheden aan de Laan van Erica vinden plaats in de periode van 22 juni tot en met 18 december 2020. Rond deze periode start overigens ook de bouw van de Hornbach op de plek van de voormalige Americahal. Rond januari 2021 zijn de werkzaamheden aan de weg afgerond. De extra parkeergelegenheid moet in mei 2021 klaar zijn.

Overlast beperken
De Laan van Erica is een belangrijk en druk begaanbaar deel van de Apeldoornse ring. De weg blijft toegankelijk in twee richtingen. Ook de Voorwaarts blijft tijdens de hele periode bereikbaar. De Groene Voorwaarts blijft ook vrijwel altijd bereikbaar, maar het kan zijn dat het nodig is deze kruising bij Groot Zonnehoeve voor korte tijd af te sluiten voor het verkeer. Als dit zo is, zal dit niet langer dan een week duren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn