RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Steeds minder omrijden voor fietsers bij bouw Anklaar

Het is nog even volhouden voor iedereen die graag door de Sluisoordlaan zou willen rijden. De straat is al sinds begin dit jaar afgesloten vanwege het werk aan de weg en de werkzaamheden aan het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Fietsers daarentegen hoeven steeds minder om te rijden. Ze kunnen zelfs grotendeels al gebruikmaken van het speciaal voor hen aangelegde fietspad.

Maandenlang moesten de fietsers als ze door de straat wilden fietsen stoepje op en stoepje af om toch uiteindelijk aan de andere kant terecht te komen. Inmiddels is het fietspad open. Wel is het af en toe nog wat behelpen, maar tijdens de werktijden van de bouwvakkers staat het hek open en kunnen deze verkeersdeelnemers via de weg het fietspad op. Voor automobilisten is het dus nog wel even omrijden, maar als het goed is zou de weg eind volgende maand weer open moeten gaan.

Fotograaf Peter Vroon van Apeldoorn Direct nam weer zijn maandelijkse kijkje bij Anklaar om de vorderingen vast te leggen. Er wordt naarstig en voortvarend gewerkt naar de geplande openingsdatum van woensdag 9 oktober. Op 28 juni konden belangstellenden de nog resterende 3 appartementen komen bezichtigen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn