RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Stichting Dutch Orange Company komt met Apeldoorns Koningsdagpakket

Onder het label Stichting Dutch Orange Company heeft Stiching Oranjefeesten Apeldoorn samen met ondernemers Veluwse Vlaggenindustie en Bakkerij van der Wal Jolink een Koningsdagpakket samengesteld. Met de opbrengsten van de verkoop ondersteun je de vrijwilligers in het organiseren van het Koningsdagprogramma in Apeldoorn.

Het pakket bestaat uit het kunstblik van de Dutch Orange Company geïllustreerd met Hollandse taferelen door kunstenares Ingrid van der Krol, gevuld met Nederlandse vlag (100 x 150 cm) van de Veluwse vlaggenindustrie en twee ambachtelijke oranje koeken gemaakt door Bakkerij Van der Wal Jolink.

De voorverkoop is maandag 8 april gestart in de winkels van Bakkerij van der Wal Jolink en online via webshop.waljolink.nl of via www.vlaggen.com. Op Koningsdag is het pakket in Apeldoorn verkrijgbaar bij de stands van de Dutch Orange Company in het Oranjepark en bij ACEC (Museumpassage).

Het complete pakket kost € 19,99.

De onderdelen zijn ook los te koop:

  • kunstblik: 5 euro
  • vlag: 12,50 euro
  • oranje koeken: 2,50 euro
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn