RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes ontvangt cheque

Apeldoorn / Lieren – Vanmiddag heeft de Stichting Uitgestelde kinderfeestjes van het Veldwerk Bureau (VWB) uit handen van Guido Hartkamp een cheque ontvangen. Initiatiefnemer Guido Hartkamp uit Lieren heeft  met zijn team meegedaan aan de zomereditie van 'The Carbage Run'. 

De cheque werd tijdens het radio programma Matinee in de studio van RTV Apeldoorn uitgereikt aan René Kranenburg van Stichting Uitgestelde kinderfeestjes door Guido Hartkamp van het Veldwerk Bureau (VWB).  Het ingezamelde bedrag bedraagt € 5300.-.

Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. In de grootste straatrally van Europa wordt in 5 dagen 2500 km afgelegd door Scandinavië over uitdagende wegen en door prachtige landschappen. Onderweg krijgt het team verschillende opdrachten en wordt er geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. In Nederland leven namelijk veel kinderen in armoede, 380.000.

Alleen al in de Gemeente Apeldoorn zijn dit er 3460 . Schrikbarend veel. Voor deze kinderen is het geen feest om jarig te zijn. Want er is geen geld voor een cadeautje, een taartje of een feestje. Wist u dat deze kinderen uit schaamte vaak ziek worden gemeld op school op hun verjaardag?

De stichting faciliteert kinderfeestjes voor die kinderen, zodat ook zij hun verjaardag met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de klas kunnen vieren! Want mee kunnen doen met klasgenootjes is belangrijk voor kinderen.

Quote Guido Hartkamp:

Het was voor ons een geweldige ervaring om in onze bijzondere auto door een prachtige omgeving te rijden voor een goed doel.

 

  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn