RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

‘t Leesten zoekt vrijwilligers

Staatsbosbeheer zoekt nieuwe vrijwilligers die in het Informatiecentrum op ’t Leesten willen werken. De vrijwilligers geven bezoekers informatie over het gebied en helpen ze op weg voor een wandeling of fietsroute. Ze helpen mensen een cadeautje of souvenir te vinden in het winkeltje waar met name streekproducten, duurzame artikelen en natuurboeken te krijgen zijn.

Ook zijn er materialen te koop om kinderen te helpen de natuur te ontdekken. De kinderen die in het Informatiecentrum komen worden door de vrijwilligers op weg geholpen in de expositie, het educatieve bosdierenpad buiten of een van de andere activiteiten. 

Het Informatiecentrum wordt niet gesubsidieerd en kan alleen bestaan door inkomsten te genereren uit de verkoop in de winkel en het organiseren van activiteiten. Dat is ook de reden dat we werken met vrijwilligers. Omdat Staatsbosbeheer het belangrijk vindt zichtbaar te zijn en bereikbaar te zijn voor de bezoekers in het gebied is het Informatiecentrum in het Bospaviljoen ’t Leesten gevestigd.

Ben je minimaal 1 dag in de week beschikbaar en ook wat vaker in het weekend? Lijkt het je leuk om met mensen te werken en meer te weten over de natuur en de omgeving van ’t Leesten? Ben je klantvriendelijk en wil je Staatsbosbeheer helpen mensen bewust te maken voor hun mooie omgeving? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn