RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

“The Addams Family” groots in Apeldoorn

De musical “The Addams family” wordt tot en met 16 december tot leven gebracht in de Hanoszaal van Theater Orpheus. Het verhaal gaat over deze familie die in de ogen van de buitenwereld een beetje vreemd is. Zij zelf vinden dit natuurlijk niet. Als dochter Wednesday van de familie verliefd wordt en wil trouwen met Lucas een jongen uit de Achterhoek,  krijgt het verhaal een wending die eigenlijk een weerspiegeling is van de maatschappij.

Thema’s als liefde, acceptatie van elkaar, groei naar volwassenheid en eerlijkheid doorspekken de van oorsprong Amerikaanse Broadway musical. Het verhaal is aangepast naar de Nederlandse situatie en de hedendaagse politiek, het Koningshuis, de Hema en zelfs V&D komen voorbij in het verhaal.

De cast bestaande uit: Johnny Kraaijkamp in de rol van Gomez, Pia Douwes (Morticia), Marjolein Teepen (Wednesday), Martijn Vogel (Pugsley), Tony Neef (oom Fester), Irene Kuiper (oma ) en Raymond Paardekoper in de rol als butler geven dit verhaal een eigen Nederlandse kleur. Vooral de glansrollen van Pia Douwes en Johnny Kraaijkamp maken diepe indruk.

Ook het 9 koppig “Ensemble“ geeft deze musical snelheid en kleur. Het ensemble vertolkt in het verhaal de rollen van de overleden familieleden in deze lugubere en duistere familie. Het orkest vervult op een sprankelende wijze hun rol in het verhaal. Regisseur Paul Eenens en choreograaf Stanly Burleson, Jon van Eerd als vertaler en bewerker en musical director Dave Keech hebben op fenomenale wijze deze musical op de planken gezet. Een adembenemend lichtspel  en de ‘special effects’ versterken het decor.

Deze musical heeft diep indruk gemaakt bij de toeschouwers in Apeldoorn. Theater Orpheus is de komende week nog het toneel van deze aparte familie met hun grappen en grollen.

Orpheus, Hanoszal 8 december 2018

Officiële trailer Tec Entertainment.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn