RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

The Matrix, Anna en The Lion King te zien tijdens Vue Openlucht Filmfestival

Bioscoopketen Vue en Accress Apeldoorn houden voor de 27ste keer het Vue Openlucht Filmfestival. Van donderdag 22 augustus tot en met zaterdag 31 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek vertoond in het stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. Vanaf vandaag, dinsdag 9 juli, is de verkoop gestart.

,,Mede dankzij de unieke locatie midden in de natuur is het Vue Openlucht Filmfestival de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes”, laat de organisatie weten. Ook dit jaar biedt het filmfestival 1000 zitplaatsen in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen. Het programma bestaat onder andere uit de voorpremière van de actiefilm Anna, de première van sci-fi film Matrix en ook The Lion King wordt vertoond. Daarnaast wordt de succesfilm Bohemian Rhapsody nog één keer exclusief vertoond op het filmfestival.

Donderdag 22 augustus: Wild
Vrijdag 23 augustus: Anna (voorpremière)
Zaterdag 24 augustus: Toy Story 4
Zondag 25 augustus: Stuber
Maandag 26 augustus: Midsommar
Dinsdag 27 augustus: Poms
Woensdag 28 augustus: Blinded By The Light
Donderdag 29 augustus: Matrix (première)
Vrijdag 30 augustus: Bohemian Rhapsody
Zaterdag 31 augustus: The Lion King

Online zijn kaarten te koop voor 10 euro. Aan de kassa kost een kaart 12,50 euro. Vue Movie Pass houders kunnen voor 2,50 euro een kaart kopen voor het festival.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn