• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tim Koldenhof Producties houdt festival voor het hele gezin

Tim Koldenhof Producties houdt op zondag 20 januari het Family Festival bij de theaterschool aan de Vlijtseweg 140 (oude Zwitsalfabrieken) in Apeldoorn. De toegang is gratis en iedereen is welkom van 11.00 uur tot 14.00 uur. Er is van alles te doen.

Bezoekers kunnen meedoen met activiteiten of kijken bij workshops op het gebied van zang, dans, theater, film en musical. Naast verschillende workshops zijn er ook demonstraties te zien die door onze leerlingen worden opgevoerd. En er is nog meer…

Meet & Greet
Wil je op de foto met Jul of Julia, Binky, Oehlie of met de mascotte van McDonalds? Tijdens het Familiy Festival komen ze allemaal op bezoek! Gewoon een knuffel of high five geven of een handtekening vragen kan ook. Daarnaast zijn er leuke activiteiten zoals schminken, knutselen en spelletjes. En heb je honger gekregen? Je kan bijvoorbeeld heerlijke poffertjes bij het smulkarretje kopen.

Spreekuur met Tim Koldenhof
Wil je een persoonlijk advies van Tim Koldenhof? Tijdens het Family Festival heeft hij een spreekuur waar je met Tim kan kennismaken en alles kan vragen wat je maar wil! Wil je een afspraak met hem inplannen? Mail je naam en vraag dan alvast door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur ons een WhatsApp bericht!
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 055-5335166 of stuur een mail: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live

RTV Apeldoorn
Arnhemseweg 82
7331 BN Apeldoorn
Telefoon: 055-5335166

Iets te melden? App ons op:
055-5335166

Direct contact met de studio?
Bel 055-5401978

 

 

Volg ons ook op

 

Zoeken

Radio frequenties

FM zenders:
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)
105.5 FM (Hoenderloo)
Ziggo Analoge Radio:
Kabel 93.1FM
KPN Glasvezel & VDSL:
Kanaal 1055

TV frequenties

Ziggo Digitale TV:
Kanaal 36
CI+ kanaal 329
Ziggo Analoge TV:
Kanaal S15
Frequentie 256,00
KPN Glasvezel & VDSL:
Kanaal 1355