RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tom Petty & The Heartbreakers eervol gespeeld door Dave Vermeulen’s Voltage

Concerten van Tribute bands zijn bij veel muziekliefhebbers heel populair. Ze brengen een ode aan welbekende nog levende of overleden artiesten. Tribute concerten worden goed bezocht en worden dan ook veelvuldig geprogrammeerd door poppodium Gigant. In Oktober 2017 is de legende Tom Petty, één van ’s werelds beste songwriters, bekend van eigen hits en onder andere samenwerkingen met Johnny Cash en Traveling Wilburys, helaas veel te vroeg overleden.

Afgelopen zaterdag, 12 januari , trad de band Dave Vermeulen’s Voltage op met een eerbetoon aan de invloedrijke muzikant Tom Petty en zijn Heartbreakers. Zanger en gitarist Dave Vermeulen trakteerde het enthousiaste publiek met zijn band Voltage op fraaie uitvoeringen van de muziek van Tom Petty.

Tijdens de eerste set van het optreden werd met de opener “Runnin’ Down A Dream” al bij veel aanwezigen een ‘Tom Petty gevoel’ benaderd. Gevolgd door nummers zoals “The Last DJ” ,een fraaie uitvoering van “Into The Great Wide Open” en natuurlijk mocht ook niet de hit “I Won’t Back Down ontbreken. In de tweede set kwamen nummers als een vette uitvoering van “Jefferson Jericho Blues” en “Honey Bee”voorbij. Met de bekende hits “Free Fallin”, “Refugee“ en als toegift “American Girl” werd een geslaagd tribute concert afgesloten.

Alle vijfentwintig nummers uit het oeuvre van Tom Petty & The Heartbreakers werden op een eervolle wijze gespeeld door Dave Vermeulen en zijn prima band Voltage.

Hieronder kan je het video verslag terugkijken

Poppodium Gigant, 12 januari 2019

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn