RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tunnel Laan van Osseveld gaat nu echt open

Het is een feestelijke dag voor Apeldoorn. Na 1,5 jaar dicht te zijn geweest, gaat vandaag de Laan van Osseveld weer open. En daarmee dus ook de gloednieuwe tunnel. Een mijlpaal waar samen met bewoners, ondernemers en andere betrokken partijen bij stilgestaan wordt.

Het officiële programma met een welkomstwoord van wethouder Marco Wenzkowsi begint om 14.30 uur. Verschillende hoogwaardigheidsbekleders, waaronder gedeputeerde Helga Witjes en regiodirecteur ProRail Danou Veenhof, zijn aanwezig bij de officiële opening. Bij winkelcentrum ‘t Fort en rondom de tunnel zijn festiviteiten en rond de klok van 17.00 uur zal de eerste auto door de tunnel rijden.

De tunnel werd geplaatst onder de spoorwegovergang om de verkeersdoorstroming flink te verbeteren. Voor de ondertunneling stond het verkeer elk uur zo’n 20 minuten stil op de Laan van Osseveld. Door deze grote aanpassing zou de doorstroming dus een stuk beter moeten gaan. Behalve de ondertunneling zelf is de weg ook nog eens verbreed van 2 naar 4 rijstroken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn