RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Turner Arjan van Rijssen uit Apeldoorn is held van de Special Olympics

APELDOORN - Vrijdag kwam hij terug van de Special Olympics uit Abu Dhabi. Met zes medailles is Arjan van Rijssen uit Apeldoorn de succesvolste Nederlander van de wereldspelen voor mensen met een verstandelijke beperking geworden.

Zes medailles liggen in Apeldoorn uitgestald op de eettafel. Gedetailleerd vertelt Arjan over zijn belevenissen op de spelen en over de contacten met de medespelers uit alle delen van de wereld. Zijn turnoefeningen weet hij naadloos op te dreunen. Een jaar heeft hij er meerdere keren per week voor getraind. Met resultaat: Arjan is de Nederlander met de meeste plakken.

Zijn moeder en vader luisteren trots mee. Hun zoon is een stuk zelfstandiger geworden door de spelen. Ze glimmen van trots. En de medailles? Daar wordt goed voor gezorgd. Een familielid heeft beloofd een pronkkast te maken. Zodat Arjan er altijd even naar kan kijken. Het waren de spelen van zijn leven.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn