RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tweede editie van Maaiveld Festival

Nog geen plannen voor Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) en de dag daarna? Dan zou je bijvoorbeeld naar het Maaiveld Festival kunnen gaan. Tijdens deze tweede editie van dit festival kan je genieten van verschillende optredens en interactieve installaties op binnen- en buitenlocaties op en rond het Stationsplein en de Nettenfabriek.

Donderdag 18 mei
Er is een doorlopend programma van 14.00 uur tot 22.00 uur muziek. Het festival wordt donderdag 18 mei geopend met het theatrale concert van Slapstick en eindigt op de vrijdag met Roxeanne Hazes en het NJO Poporkest. Lakshmi staat met Orkest de Ereprijs op het podium om 17.00 uur op donderdag 18 mei. Vanaf 20.00 uur staat Top 2000 XL - On fire klaar op het podium. Kuzo treedt om 15.00 uur op, op het Sena Performers Talent Stage (podium op het Stationsplein). Op hetzelfde podium vindt je om 18.00 uur WIES.

Vrijdag 19 mei
Op vrijdag vanaf 20.30 kun je kijken naar het optreden van Roxeanne Hazes en NJO Poporkest. Voordat je naar Roxeanne Hazes en NJO Poporkest gaat kun je ook nog kijken naar een optreden van Ciao Lucifer op het Sena Performers Talent Stage. Naast deze optredens is er nog meer te zien zoals een muziektheater, kindervoorstellingen, draaimolen tot dans, acrobatiek, kunst, installaties, spoken word en een talkshow. Het volledige programma is te zien via: www.maaiveldfestival.nl


Tickets
Maaiveld Festival is voor een groot deel gratis te betreden, maar voor een paar optredens is een ticket nodig. Via de site kun je daar naast het programma ook de tickets vinden. Tijdens het festival zijn de tickets ook verkrijgbaar bij de festivalkassa op het Stationsplein.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn