RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Uitreiking boek ‘Bijzonder Gewoon’ aan Paul Blokhuis

APELDOORN - Apeldoorner Bas Schepers overhandigt op zondag 10 februari 2019 zijn eerste boek, Bijzonder Gewoon, aan Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dit doet hij tijdens het 10-jarige jubileumfeest van Kids College Apeldoorn, waar hij ook gastdocent is.

Bas Schepers komt vanuit de zorgwereld (fysiotherapeut). Maar wilde meer doen. Via omzwerving is hij als gastdocent op het Aventis terecht gekomen. Tegenover RTV Apeldoorn vertelde Bas dat het voor hem in het begin hard werken was om de fysio-kennis weer bij te spijkeren. Tevens kwam hij tot de ontdekking dat mensen soms de regie kwijtraken op hun eigen leven door de vele regeltjes en cijfers. Naast feiten en cijfers is er ook ruimte voor levensverhalen. Deze geven je als mens energie.
Deze behoefte aan verhalen, waarin de leerling / docent weer als held optreden in hun eigen verhaal heeft er toe geleid dat Bas het Helden bureau opgericht.

Het Helden bureau biedt een platvorm aan docenten en leerlingen om verhalen te delen, maar is tevens een bibliotheek voor lezingen, trainingen en opleidingsmateriaal. Was het onderwijs het uitgangspunt voor het Helden bureau, mogelijk geldt dit ook voor de zorg. Mogelijk een nieuw item van Bas voor de toekomst!

Waar is de uitreiking?
De uitreiking vindt plaats van 12.00 tot 12.30 uur, bij Kids College Apeldoorn Deventerstraat 54 te Apeldoorn.

RTV Apeldoorn besteedt maandagavond op TV aandacht aan de uitreiking.

 



Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn