RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vader scheurt met 150 km/u over kruispunt met kinderen op achterbank

BEEKBERGEN - "Waanzin, te gek voor woorden", schrijft de politie op social media. Een automobilist reed zondag met 150 km/u over een kruispunt waar 'veel voetgangers en fietsers' oversteken. Dat gebeurde op de Arnhemseweg in Beekbergen, waar 80 is toegestaan.

Agenten in de buurt gaven de snelheidsduivel een stopteken en hielden hem staande. Toen zagen zij dat er drie jonge kinderen op de achterbank zaten. De politie schat hen tussen de 2 en 6 jaar oud. Ze zaten niet in een verplicht kinderzitje.

'Laconiek en emotieloos'

De bestuurder bleek de vader van de kinderen. Hij maakte op de agenten een laconieke en emotieloze indruk. 

Zijn rijbewijs is ingenomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook krijgt de man een cursus rijvaardigheid en rijgeschiktheid en wordt er een zorgmelding gemaakt vanwege de onveilige situatie voor zijn kinderen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn