RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van der Poel en Terpstra oppermachtig op NK mountainbike in Apeldoorn

APELDOORN - Mathieu van der Poel heeft het NK mountainbike in Apeldoorn gewonnen. Hij reed solo naar zijn derde Nederlandse titel van dit jaar, na zeges bij het NK veldrijden en het wielrennen op de weg.

Nooit eerder wist een Nederlandse beroepsrenner dat in één jaar te presteren. In Apeldoorn won Van der Poel met overmacht. Ook een val kon de 23-jarige alleskunner niet stoppen.

Hans Becking was 'best of the rest' en Michiel van der Heijden stond op de laagste tree van het erepodium. 

Gebroken vinger

Bij de vrouwen was Anne Terpstra voor de vijfde keer de beste. De 27-jarige Terpstra was veel te sterk voor de concurrentie, van wie Anna van der Breggen tweede werd. Zij rijdt normaal gesproken wegwedstrijden en was vorige week nog tweede bij La Course, de Franse wedstrijd die werd gewonnen door de Wageningse Annemiek van Vleuten.

Terpstra won de Nederlandse titel ook al van 2013 tot en met 2016. Vorig jaar was Anne Tauber Terpstra te vlot af, maar Tauber moest dit jaar afzeggen vanwege een gebroken vinger.

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn