RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van groen weiland tot Groot Zonnehoeve

APELDOORN - Groot Zonnehoeve. Enkele jaren terug een groen stukje niemandsland tussen de wijken de Maten, Woudhuis en Voorwaarts. Maar er is veel veranderd sindsdien. 

Ode aan het groene verleden
Nu is daar een woonbuurt verrezen met vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Zelfs een eigen NS-station de Maten. Rondom de modern vormgegeven woningen is er veel ruimte voor groen. De groene ruimte in de straat bestaat uit grasbermen met bomen. Park en speelvoorzieningen liggen op een steenworp afstand van de woningen. Er zijn veel paden voor voetgangers en fietsers, waardoor kinderen op een veilige manier door de buurt kunnen bewegen tussen huis en park.

Groot Zonnehoeve nadert voltooiing
Nu de laatste kavels van Villahoeve zijn verkocht nadert Groot Zonnehoeve oost zijn voltooiing. Ook aan de westzijde krijgt de wijk zijn definitieve gezicht. Dichtbij het station, langs de Laan van Erica wordt volop gebouwd aan een appartementengebouw: Het Quadrant. Het gebouw van vijf lagen zal in het voorjaar van 2021 46 appartementen tellen.

Hier nog even een terugblik.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn