• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vanaf vandaag mag iedereen de boom in!

APELDOORN - Klimbos Nederland heeft goed nieuws! Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om bij ons te komen klimmen.

Voor kinderen en volwassenen
Klimmen is weer voor iedereen, vanaf 13 mei is Klimbos Nederland volop geopend! De klimbossen van Klimbos Nederland zijn weer open. Buitensporten is gezond en Klimbos Nederland biedt kinderen en volwassenen veilige, uitdagende routes tussen de bomen.

Veiligheid voorop
Na weken van thuiszitten en minder mogelijkheden om te bewegen door Corona kan iedereen in de klimbossen zijn energie kwijt! Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd om de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen. De 1,5 meter is ook hier van kracht.

Klaar om gasten te ontvangen
De afgelopen maanden hebben de nieuwe eigenaren Ciaran Barsema en Rodrick de Wolff goed benut. "We hebben de periode sinds maart gebruikt om onze klimbossen nog mooier te maken en onze medewerkers zijn er helemaal klaar voor om weer gasten te ontvangen".

Vier locaties
Klimbos Nederland heeft vier locaties, Klimbos Veluwe, Klimbos Gooi-Eemland, Klimbos Achterhoek en Klimbos Brabantse Wal. Er zijn verschillende routes waar je met een ticket 3,5 uur aan klimplezier beleeft. --- einde bericht

Klimbos Veluwe ligt naast de Apenheul in het park Berg en Bos aan de J.C. Wilslaan in Apeldoorn.

Voor meer informatie, zie HIER.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00